LEDIG

Nu har jag höstlov, uuuuuuuuuunderbart skönt! Och som om inte det hade räckt så fick jag G på matte provet, blev riktigt chockad ärligt talat. Kan inte låta bli att undra vad som hänt med min hjärna på sistonde? Är det någon som varit och pillat lite i den tro? Ja inte vet jag, men någonting måste det vara! Liksom MVG,VG ... och sen G på matte?! Aja jag klagar inte! Åh .. lov, tillochmed en dag längre än alla andra! Njuter. Var meningen att jag skulle åka till dalarna i dag men stannar en dag längre och åker med Julias mamma tillsammans med Julia & grabbarna ist!
I morgon händer det stora things ska jag berätta, Julia ska nämnligen tatuera sig! Hon håller redan på att avlida men jag har lovat att hålla henne i foten och funkar inte det ska jag binda fast henne.
På kvällen är det halloween fest hos Jullan som gäller! Känner mig riktigt taggad, ska bli skit kul!
På tal om halloween så var vi ute och jagade kläder i dag, herregud vad vi slet.
Tänker inte avslöja vad det blev, men kan eränna att jag inte vad vi är. Så ni får helt enkelt försöka hålla er tills bilderna kommer upp! Nu ska jag hoppa in i duschen, eller kanske ta ett bad och aplicera en liten ansiktsmask? Ja det lät skönt.
Ha det så ruligt i skolan i morgon barn jag ska tänka på er, love.

Illa

Ligger och mår illa. Troligtvis inbillar jag mig själv som jag ofta gör när andra har magsjuka...
Men man kan aldrig vara säker! På tvn äger fast and the furious, kan inte få nog, en favorit måste jag säga! Innan detta regerade nya family guy, helt sjukt vad dom spårar. Jag älskar det! Och innan det så såg jag på paradise... herregud, hur många timmar blir det? Jag skulle ju plugga i kväll, vad hände med det? Har ingen ork för det helt enkelt..

I skolan så hade vi hantverk Julia shamponerade, gjorde spa inpackning & masserade mitt hår, galet att det kan vara så skönt! ;-) Här är ett par bilder från salongen, osminkad och vackert!



Efter skolan begav jag och kimberly oss hem till henne, käkade chips och toast och somnade sedan i varsin soffa, det var inte riktigt vad jag planerat för kvällen så när jag vaknade sprang jag ut i regnet och tog bussen hem. Och sen blev jag liggandes här.. någon som skulle kunna börja planera mina dagar lite bättre? Vore väldigt tacksam!

Söta flickor

Har estet och ja det går förjävligt helt ärligt, är inte kreativ någonstans har jag upptäckt. Vi gör kläningar från 1810, alltså ganska raka kläningar med lite puff ärm och så. Min ser ut som en missbildad hawai klänning, tummen upp!

Så blir lite bilder i stället!

Haha där ser ni!

Okej rätt krativa är vi ju ändå...




Nej, nu ska jag shamponera och lägga inpackning på tjejen!

fläskfile

Befinner mig hos Julia & Matilda! Här hänger även Mimmi, Anton & Andreas! Vi lagar just nu mat, det blir fläskfile och potatiskroketter, muuuums! Föresten så ska jag nog gå ner och tvätta snart...såg något jag gillade i trappan. Hehe
Kyss


sömnbrist

Jag är stört trött, somnade direkt när jag kom hem vid 2 tiden och vaknade nyss igen. Uhhhhhhhhhhhhh. Försöker väcka mig själv på alla möjliga sätt, borde ju verkligen inte ligga här och det vet jag för väl...Har väldigt mycket att plugga och ska nog åka hem till Julia också, troligtvis orkar jag inte åka hem i kväll så sover nog där även denna natt!
Funderar på att ta mig i kragen och bara åka nu innan jag somnar igen!
Seee ya

Vill också skänka några vänliga tankar till Emmy som tog ett par hål i örat i dag utan att avlida eller ens svimma!
Jag är stolt över dig!


Här är en bild på mig och Alva från helgen!
Bilden är också alvalingestal.blogg.se's

Let me rock you

Sitter i gagnef och myser, inte alls lika fint som för bara ett par veckor sen. Då var det iaf löv på träden och gräset var inte brunt med vita snö fläckar... jag föredrar sommar variationen mer än vinter :( Menmen, riktigt skönt att sova ut lite i dag i alla fall! Snart ska jag tigga lite skjuts av brorsan för att åka och hälsa på min gamla lärare, ska nämnligen klippa honom! Haha. Följdfrågan är: Kan Karin klippa? Svar: Det märker vi snart.

När jag kommer hem sen så ska jag sätta igång med maten, kyckling pommes och beasås står på menyn!
Har nämnligen bjudit hit mina tjejer på middag och för att badatunna! Ska bli jätte roligt!!



Lånar mammas super mysiga tröja i dag! Har inga kläder här...

Okt. 21, 2010


Varma sommar nätter jag saknar er. Öland ♥

Det har snöat i dalarna, gaaaalet. I morgon tar jag tåget hem och kollar om det verkligen är sant det dom säger!
Ska alltså hem och hälsa på min kära family, men nej, när jag kommer passar dom på att åka till sthlm över helgen!
Den enda som stannar hemma är min förtillfället hanikappade bror som inte kan ta sig någon annanstans. Känner man sig inte älskad?

I dag vaknade jag av att Julia ringde och frågade vart jag var...konstigt tänkte jag och frågade hur mycket klockan var, den var 10 i 9. Fick lite panik och hoppade upp ur sängen och gjorde mig klar, hann till skolan precis i tid till pannkakorna! Dagen var räddad! Efter skolan tog jag en fika med Albin och åkte sedan hem till julia och käkade chips och hämtade min älskade mattebok. Nu ligger jag ner bäddad i sängen och önskar att jag fick sova lite, men så är ikke fallet, denna kväll måste jag hinna med följande: Städa, packa, plugga och så förstås kolla på paradise!
Fick även ett fint förslag om att jag borde skriva en bok om mitt liv här i örebro som skulle handla om hur jag kämpar för mat och tak över huvudet. Fin tanke. Kommer bli rik som ett troll!
Kyss


KELLOGGS





Hahah, sitter och knaprar all bran. Rätt tort... Men vad ska man göra när kylskåpet är tomt och caschen är slut!?

Everybody knows

Everybody knows
It hurts to grow up
And everybody does
It's so weird to be back here
Let me tell you what
The years go on and
We're still fighting it, we're still fighting it
And you're so much like me
I'm sorry

Good morning, son
In twenty years from now
Maybe we'll both sit down and have a few beers
And I can tell you 'bout today
And how I picked you up and everything changed
It was pain
Sunny days and rain
I knew you'd feel the same things

Everybody knows
It sucks to grow up
And everybody does
It's so weird to be back here.
Let me tell you what
The years go on and
We're still fighting it, we're still fighting it
You'll try and try and one day you'll fly
Away from me





EGYPTEN, JA TACK!

Åhherregud vad jag vill utomlands!
Jag & Julia sitter hemma hos henne och kollar på resor, så jävla sugna!
Tänk bara att vakna och gå ut på balkongen och känna hur solen steker, sedan för att inte tala om att ligga på stranden och sola för att sen (BRUN) kunna gå ut på kvällen i en snygg klänning. Blir rent av galen.
Här regnar det. Sverige sugen förtillfället. usch. Regn.

Bild från Turkiet förra året på syskonen! Jag saknar det nått så grymt.

Tomorrow i'll miss you

Saknar redan mina galz... Vart en trevlig helg med dom! Kan lite kort berätta att i fredags så var vi hos julia på fest & i lördags så var vi på håkan signering, rättså söt kille dedär, och inte nog med det han sa att Alva var jätte fin! Så gullig..
När kvällen närmade oss kröp vi ner i biostolarna med godis & popcorn, vi såg Himlen är oskyldigt blå helt okej mysig film! Senare käkade vi på en grekisk resturange med Kimberly, Sally & Madde. Göttans. I dag har vi vart på stan kikat runt och käkat lite! Och nu somnar jag snart.....så godnatt på er!

BESÖK



Alva och Moa är här och hälsar på! RULIGT! Nu ska vi dra och träffa Håkan Hellström & käka frukost på donken.
Pusspuss

Ändå finns du i mitt hjärta

Är i julias hem stad? by? håla? hursomhelst är grängesberg namnet!
Är så kär i hennes syskon, saga & max, otoooooligt söta.
Vi åker tillbaka till öret i morgon. seee ya!

Dying to say this to you

Ligger och myser under en filt med kaffe och popcorn, muuums! Har tagit igen allt kaffe jag inte drack igår så nu mår mitt huvud bra och jag är pigg igen lovely! Även musiken är på högsta. Mår bra, är glad.

En sak jag är glad för är att örebros serievåldtäktsman är fast. Skönt. Jag kan inte beskriva hur jävla förbannad ja blir, hur fan kan man göra något sånt mot en annan männsika? Han var 23 och har nu blivit misstänkt för minst 6 våldtäkter och våldtäksförsök dom senaste 5 åren. Fyfan. Herregud, 23 och har våldtagit tex en 65 åring! HELT SJUKT! Och vet ni vad jag tycker är nästan värst av allt? Att i sverige straffas man inte, kan inte få riktig livstid, hur många liv man än avslutar och hur många anhöriga man än har förstört livet för så hamnar man i ett "fängelse" där dom fan har det bättre än våra pensionärer på ålderdomshemmen. Så jävla ruttet. Och om en under 18 dödar, som tex alla känner till när dom två 16 åriga ungdomarna dödade den 15 år gammla therese i stockholm, så får dom knappt något straff alls. 1 år och 8 månaders ungdomsvård var straffet. För när man är under 18 vet man ju inte vad man gör när man kallt planerar och mördar någon? Nej, i sverige är det bara dom utsatta och anhöriga om får lida. Inte dom som mördat eller våldtagit, nej dom är det synd om.
Nu ska sluta skriva om detta! Blir bara så jävla sur så kan inte sluta, skulle kunna skriva en bok haha.
puss på er!

I am not a human being

Hallå, kom nyss hem från kimberly, skulle igentligen hem till julia också och hjälpa henne dra ur håret (?) haha... men somnade i kimberlys soffa.
Uh har varit sjukt seg hela dagen, har druckit alldeles för lite kaffe också! I dag hände det något spännande i skolan.. hahah..vi fick nämnligen testa akupunktur! Det är som jag fattade ett gammalt kinesiskt sätt att bota saker genom att sätta nålar på kroppen, rätt häftigt eller hur? Vi fick våra nålar i öronen och på huvudet, det skulle ta bort beroende och abstinens tror jag? Självklart hjälper det inte med bara en gång men nog kändes det, vet inte hur jag ska förklara men Felicia kände sig full och började må illa haha. Något i den stilen var det, fast inte så mycket, lite små snurrig ochså!
Det var iaf roligt att testa något nytt!

I går så kom Maria och hälsade på, det blev fika och mycket prat! Tråkigt att det blir så sällan jag får träffa henne...saknar min syster!

Känner att jag har ganska mycket att skriva om men inte riktigt tiden till det eftersom jag måste plugga, så jag åter kommer!
Ha en mysig kväll sötisar!


Den snygga stylist 10B!

fyfan

I örebro har det varit 3 kvinnoöverfall i dag,3 I DAG bara. Fyfan. Ska man inte våga gå ut i huvudtaget?
När ett av dom skedde satt jag ensam på stan och väntade på bussen, var högs ett par kilometer där ifrån. Usch ryser när jag tänker på det. Alltså jag ber att dom hittar dom som gör detta!

10/10 10 10 10 10

Gissa vad jag gör? ja, jag åker tåg...
I dag har jag letat bäbiskläder med syster, shit bara 2 månader kvar nu...
ska bli så sjukt roligt! Hittade världens sötaste lilla mössan "åhhhh".
Hahah, jag är galen i småbarn för tillfället. Sötisar.


En "blåser ivägbild" på mig och havet, och vad var det på andra sidan?
gotland?





tågmys

Sådär nu sitter jag på tåget och gider mot borlänge.

Somsagt så var det inflynningsfest hos Julia och matilda igår.
Kvällen var galen! Haha, men roligt var det! Träffade mycket nytt folk från olika ställen, (tex dalarna så äntligen fick jag dra på med mitt dalmål igen) fan vad sköna människor det finns!

Och jag måste säga att jag är så sjukt glad att jag träffat er tjejer, trodde inte att det skulle bli såhär bra när jag flyttade hit. Men ni är underbara!! Fan vad roliga år vi kommer ha!
Och tack alla för igår :-)



Tillsist en bild på en lite små fräshtjej som åker tåg.

round it goes

"Provet i dag gick faktiskt mycket bättre än jag trodde! Kan nog inte garentera något mvg men sätter jag G så är jag nöjd för denna gång!"

Nöjd? SJUKT NÖJD. Fick nämnligen mitt första mvg i går wiho! Haha, får bara lov att skryta lite, det får ni stå ut med!

Ligger i sängen och önskar att jag aldrig skulle behöva gå upp, känner mig lite död efter inflyttingsfesten i går...
Men det är väl bara att gå upp och duscha antar jag, OCH ÄTA! Kom precis på att jg inte ätit sen 11 i går i skolan..
fan inte konstigt att jag är hungrig! Åker en snabbis till dalarna också tillbaka i morgon!  Nu ska jag fixa lite så jag hinner med tåget :)
See ya

Ett litet smakprov



På morgondagens fiesta. Lånar Kimberlys klänning :) thank youu

Jag verkligen älskar hoffmaestros nya album, kung helt enkelt!
Längtar tills nästa gång live! Brudar, när blir det??


yesterday today tomorrow

Tja (eller hoj som julia skulle sagt) är nämnligen hos julla och har precis gosat ner mig i deras mjuka soffa för att sova!
I morgon har vi väldigt kort dag slutar nämnligen runt 10, vädigt skön! Dock har vi prov på kundbemötande och prestentationer och sånt där...kunskaperna hade kunna vart bättre känner jag. Uh. Aja skall även färga håret i morgon! Funderade starkt på röd/brun typ kastanj men lutar nog åt mer chockladbrunt då jag inte riktigt vågar det andra...vad tycker ni??
Hur det än blir så kommer resultatet upp här! Nej nu ska jag ta och sova lite. Godnatt och puss på er!

Haha, det här skrev jag igår men datorn och jag kom inte överens så lägger in det nu! Heheh


Här är iaf resultatetfår i dag! Vart en brun färg tillslut, inte så stor skillnad men den
vidriga utväxten är iaf som bort blåst ;)

Provet i dag gick faktiskt mycket bättre än jag trodde! Kan nog inte garentera något mvg men sätter jag G så är jag nöjd för denna gång! Kramkram

It was fun fun fun

Stannade hemma i dag pga huvudvärk, riktigt skönt att få sova länge för en gång, vet inte när det var sist!
Snart har jag tänkt att fixa mig lite för att sedan ta bussen till julia och plugga med henne :) Ska nog köpa lite godis också! Hehe. Pusspuss


HOME IN GAGNÄF!

Tjejen som önskade att hon passade i glasögon

Jag tycker det är så nice med glasögon! Julia, verkligen du är skit snygg i dom!



I dag efter skolan solade jag (LÄNGESEN!) sedan åkte jag Julia och Felicia hem till kimberly,
hon färgade håret på Felicia, resultatet blev skit bra!
Vi käkade lite bulle så här på bullens dag!
Och nu ligger jag och dör i sängen. Hehe, inte lite trött.
Så nu tar jag ett bad och lägger mig för kvällen! Godnatt snyggingar

Söndag

Sitter ännu en gång på tåget tillbaka till örebro, börjar bli lite tjatigt tycker jag! Stört trött är jag ... gick och la oss vid 4-5 och gick upp halv 11...uh. När jag kommer fram ska jag träffa kimberly en snabbis sen hem till sängen!

Denna söndag har varit lite konstig... Började med att jag höll på att krocka för att jag inte tittade tillräckligt noga och den andra bilen kom väldigt snabbt, efter det fick jag någon panikångest av något slag (?) kunde iaf knappt andas.. skit obehagligt måste jag säga har aldrig hänt förut ....
Senare åkte jag och tvättad bil,  den blev så fin & jag tjänade ihop lite cash! ;)
Och ja nu sitter jag somsagt på tåget och lägger över bilder från kameran, åh sommaren ...
vill bara spola tillbaka när jag ser dom, bästa sommaren på länge!
Sommar bilderna får ni se sen, här är några bilder från den aktuella hösten när josefine och emma hälsade på mig!
Love






kära höst

tjoho, i dag mår jag så mycket bättre! Utvilad & glad.
I går spenderade jag kvällen hos alva, blir nog att vara hos henne i kväll också, precis som i sommras med ett glas rött och en filt hah. Gud vad jag saknar dom kvällarna, ler när man tänker på dom ...
Men nu är hösten här och det blir bara kallare och kallare..men ändå kan man inte låta bli och tycka det är mysigt med hösten. Mystiskt!

Ser ut som jag har grått hår ;)
Puss!


sten och palle punkare

ohgud, jag mår som jag förtjänar! Hade en lite små sjuk kväll med julia och kimberly i går. Planerna var natt innebandy men det ändrade vi på! hehe.
Nu sitter jag på tåget och häller i mig koffein, kaffe och cola i mängder för att få lite energi! Funkar sådär....
När jag anländer till borlänge ska jag träffa moa en snabbis & sen till docktorn... wish me luck. Efter det åker jag till emma i falun och senare är jag hem bjuden till alva! Fan, vad jag saknar mina tjejer, ska bli så roligt att träffa dom!
Nu ska jag sova lite och hoppas på bättre tider ;) haha
puss & kram