jag är lycklig nu

Kan inte sluta le nu. älskar det här. Puss

28/11 ett datum att komma ihåg

Hallådär, sitter på tåget hem efter en lugn och julmysig helg i gagnef! Eftersom kylan slagit till har jag mest hållit mig inne, kollat på shrek ätit pepparkakor och druckit glögg. Och bara njutit av julstämmning som kryper fram mer och mer nu, så jag älskar den! Har även (till viss del) bytt ut mitt vanliga dunk mot ljuvlig julmusik! Men trotts allt detta mys så kan jag inte slappna av, är nervös, lycklig och förvantansful som aldrig förr. Snart, snart händer det!

De få gånger jag tagit mig ut ur huset denna helg var i fredags tog jag en kaffe med min goding Catarine, det blev mycket prat om allt i livet :-) även i lördags så trottsade jag min fiende vädret och och åkte på musikalen Little shop of horrors med moa. Musikalen var mycket värd att se och att jag fick träffa Moa gjorde en stor del av min helg!!

Om ca en och en halv timme är jag framme, då tar jag bussen till Julia, ska överaska henne med pepparkakor och bullar! Haha, man kan ju undra om jag gör något annat än att äta och sova? Anyway så sover jag där i natt och i morgon väntar en måndag, det betyder att det bara är två dagar tills felica kommer hem från spanien! Får nog bo i solariumet tillsdess om jag ska kunna umgås med tjejen! ;-)

Är så stolt över min syster också. Love you.






I was a highwayman. AAlong the coach roads I did ride With sword and pistol by my side....

Åhh kan lyssna på musik igen!!! Lovely.
Fick frågan av våran lärare Viktoria i går om varför jag inte hade hämtat ut en reservdator från skolan.
WHHHHAAAAAAAT (?) reservdator?! Varför har ingen sagt någonting till mig tro...
Hursomhelst så sprang jag (tog hissen) upp till murre och fick en ful dator. Men den duger. Gillar verkligen att kunna ligga och lyssna på musik och sånt igen. Känns trygt!

Och på tal om dator så fick jag igår veta att min "vindator" kommer gå på fyra och sju. Den är inte skön kan jag säga! Någon annan är klantig och spiller vin och jag får paya, jipppi! Mammsi ringde till försäkringsbolaget och dom sa att dom tyvärr inte kunde hjälpa till men efter att min söta charmiga madre pratat lite allvar med dom så behövde vi inte längre betala så mycket, skönt, kanske jag får en julklapp trotsallt :-D haha.

Nog om datorn.
I dag så började vi skolan halv 10, vilket var väldigt skön att få sova ut lite. Dock sover jag alldeles för mycket nu för tiden! Fortsätter det såhär så kommer jag snart gå i ide totallt och komma fram någon gång i vår... Är så trött på vintern och kylan redan så jag gör inget annat än att sova om dagarna! Somnar direkt när jag kommer hem någon gång vid två tiden, sover sedan tills paradise börjar, sover lite till, äter, duschar, sover tills skolan igen. Och så där rullar det på ungefär! Dag in, dag ut. Har inte sovigt något i dag.. kanske därför jag är så trött nu? Har nämnligen gjort pepparkakshus med Julia och Mimmi! Bilder ska ni också få! Men efter det så ska jag iallafall sova! Så godnatt med er ♥










Mys soffan

Har FORTFARANDE ingen dator. Idioter. Behöver den verkligen, och då inte bara för facebook som alla tror haha, utan för skolan, har allt på datorn ju eftersom plus är "pappersfri". Aja får gå dit och klaga i morgon!

Nog om det! Mina älsklingar Josefine och Lova är ju här över helgen! Åhh så roligt njuuuter ;-) haha. Nu lite om vad vi hittat på, i går när dom kom så gick vi och tog en kaffe, mimmi kom dit och berättade att det var någon slags kultur kväll, hah ja det låter ju kanske inte så roligt men vi drog till universitetet för att kolla upp det! Och det visade sig att folk dansade och sjön, verkligen jätte duktiga!! En favorit blev verkligen några snygga hanar som dansade, och då menar jag inte någon balet, utan manlig dans som ett gäng soldater iklädda endast kalsipper (haha). Jaja, underhållande var iaf kvällen.
I dag har vi sett nya harry potter filmen! Riktigt grym var den! Senare åt vi buffe, taco och pizza, åt så jag höll på att spricka, på tal om det så sprack min nya byxdress efter den goda maten... Måste lära mig att ta en storlek jag kan äta i...haha. Efter det blev det en kaffe och nu sitter vi hos Kimberly och myser!
Ha en trevlig kväll snyggisar, det ska vi ha! :-)

Jag kommer till en ö

Tillbaka i örebro! Usch gick upp klockan 03.50 i morse, fyfan. Känner mig inte utvilad alls! Men kämpade mig igenom skoldag med mycket stöd från mina tjejer & kaffe! Nu är jag hos Julia & matilda och myser. Saknat dessa flickor :-)

På hantverk idag fick vi börja lära oss om stil, alltså tex om en stil är romantisk, sportig, dramatisk eller trendig och hur man ser det på utseende och personlighet för att sedan kunna bli personal shoper! Riktigt intressant!

Nu ska jag ut i trappan och kika. Puss


Julle & jag

Otur

Någonting fruktansvärt hände precis mig. Här har jag suttit och slitit som ett djur med min svenska uppsatts. Hela 2 sidor lång. Med liten text! Ni kan ju tänka er hur min stackars hjärna har arbetat! Har gått åt mycket chips under denna tid för att hålla mig själv konsentrerad! Sedan, när jag sitter och läser igenom den en sista gång och belåtet
ler åt mig själv, då tystnar Johnny cash och de andra gamle männen, min dator dör! jo, dör!? Helt otroligt. Började nästan gråta och smällde i mig lite till chips som tröst. Efter cirka 5 minuter så lever datorn igen och det visar sig till min stora glädje att texten sparats av sig själv. Ett mirakel. Nu sjunger dom igen, det låter ljuvligt ♥

CHIPS OCH THE HIGHWAYMEN


21 08 09


Tid att falla fritt


en tisdag

Är fortfarande kvar i dalarna, skönt & oskönt. Mest oskönt.
Längtar ner nu, vill dit träffa folk, inte missa massa skola.
Tror jag åker tillbaka i morgon med 05.30 tåget, auuuuhhh.
Jag får helt enkelt sova på tåget!

Ser ut att vara väldigt fint väder ute!
Snö överallt & solen skiner (troligen väldigt kallt!!)
Men fint att kolla på är det iaf! Har inte rört mig utan för dörren på två dagar nu..
Går runt i mitt underställ, dricker kaffe och lyssnar på musik, det är vad jag gjort.
Nu ska jag skriva lite svenska. Kram


jag avgudar er

Halllå söndag. I vanliga fall skulle jag nu berätta att jag var på väg hem, men inte denna söndag! Har nämnligen gått och blivigt sjuk under helgen så jag stannar hos mami & papi tills i morgon istället :-) så får jag njuta av hemlagad mat en extra dag! Mummmmms.

Men jag har inte bara blivit sjuk denna helg har faktiskt hunnit med annat också!
I fredags festade vi och som vanligt så var det super kul! & lite galet. 
Och i lördags efter en frukost på burger king med jannika bar det av till mina dalkullor,
ni är fantastiska! Hade verkligen en jätte trevlig kväll med er alla, det måste vi göra offtare hörrni! 
Alva sov hos mig och vi kollade på en jätte konstig gammal film.. fick oss ett skratt i alla fall!
Ska snart gå ut och träffa Alva och sedan avsluta kvällen tillsammans med beck klockan 9!
Peaceeeeeee




Stylish

Känns som det var ett år sedan jag bloggade sist! Lämnade iaf in datorn och hon sa att det skulle ta cirka en vecka sen skulle jag få ett pris förslag... så det är väl bara att vänta antar jag, puhh.
Hur som helst så har vi hantverk nu, vi färgar ögonbryn och fransar. Passar perfekt för min del!
Ikväll ska jag vi festa här i öret och i morgon åker jag till dalarna och träffar mina saknade.
Puss på er! :-)



Sexiga males!

Lycka till älskling

Kommer inte kunna blogga på ett bra tag antagligen pågrund av att jag ska lämna in min såkallade vindator i dag och hoppas på det bästa! Håll tummarna för den är ni gulliga! Nu måste jag dra för Kimberly står och skriker KOOOMM DÅÅÅ och slänger apor på mig. Hahah medans Emmy också står och skriker FÅÅÅGELFÅÅÅGEL FÅÅÅÅGEL, kan informera om att Mimmi och Julia sitter och laddar ner smilisar för 7kr, sådana töntar ;-) Haha dör av våran klass. Men vad säger man skratt förlänger livet! Love

Hos Ingemar

Ligger hemma hos Elofsson och kollar på hip hip hora. Underhållande, nja.
Men trevligt att träffa skruttan iaf var alldeles förlänge sen sist! Puss


Helt okej tjej.

ANNA

Tänkte köra ett litet Anna och Karin kollage!








 
Sedan hände det nånting..... inkluderande blekningsmedel och något kallat smink!




Ja, det finns många bilder på våra år... Men för att göra en lång historia kort så avrundar vi med årets kryssning! Jag älskar dig baby ;-)


Peace

Medans jag satt och kikade runt bland sommarens härliga bilder hittade jag denna bild och kom på att det där faktiskt är killen från The animal five som jag hittade på campingen på peace and love i sommras!
Men inte minst så är Lova på bilden! Saknar dig pluppis

Haha och ja vi bjuder på att jag ser lite små sliten ut!

PARADICE

Tja! Är inte på mitt bästa humör pågrund av en död macbook som jag för några minuter sen trodde jag hade återupplivat. Sprang runt och skrek, någon sekund senare upptäckte jag att så var ikke fallet. Tangenterna fungerar nämnligen inte och på så vis spelar det ju inte så stor roll om den går att starta eller inte. Ja, för er som inte fattar vad jag snackar om så blev min dator dränkt i vin i fredags..wihoooooooo! Nej, helvete.
Aja detta ska inte bli något boring inlägg om hur min älskling mår.
I stället kan jag berätta att jag är ungefär 96,6% säker på att lil wayne är mannen i mitt liv. Herregud vilken man alltså! Hans ljuva röst dunkar ur högtalarna. Sitter och planerar vårat liv som en liten flicka som är helt säker på att det kommer bli hon och drömprinsen en vacker dag! Haha, vad töntig jag är! Sist jag hade en såndär riktig "kändisförälskelse" var i Darin tror jag. Sitter och skrattar åt mig själv. Jag var en riktig stalker kan jag erkänna, har en mapp på den här datorn fylld med hundratals bilder på just den killen, endast. Har även ett antal album och en dvd om honom! Kommer ihåg att jag tillochmed kollade upp hans nr och adress. HAHA hur sjukt? Om jag minns rätt så pågick denna förälskelse i 5an och 6an. Herregud.
Kanske borde lägga ner denna lil wayne kärleken innan den kommer upp på den nivån? ;-) haha.
Nej men hursomhelst så är killen grym och jag beundrar hans musik! (och utseende) i smyg.
Nu ska nog jag kolla på en rulle och få mig lite sömn känner jag!
Puss på er godingar!

Mina favoriter är många men Lil wayne Paradice får mig att rysa!