You ever want something that you know you shouldn't have The more you know you shouldn't have it, The more you want it And then one day you get it, It's so good too

But right now I just feel cold, so cold
Right down to my bones

VARDAG

I dag har vi tränat vardags makeup, har nämnligen prov på det om någon vecka! Fan, det är grymt. Första gången det är roligt att gå till skolan! visst är det väl jobbigt ibland också, men tror inte jag skulle kunna valt bättre! Efter skolan så gick jag och kimberly in till stan, köpte en av jackorna (se bild) ;) och tog en kaffe. Jätte trevligt!
Nu ska jag gå och göra mig lite kaffe, seee ya


Dålig kvalité dock.



Bilder från mässan/modevisningen!













Bilderna är tagna av mimmi! :)

vilken?

Dags för att skaffa sig årets vinter jacka. Har väldig besluts ångest mellan dom här två, båda från monki och går på 600 spänn. VILKEN TYCKER NI??



Jätte varm skön jacka, som det inte går att frysa i! Går ungefär ovanför knäna.
Snyggare i verkligheten.


Lite kallare jacka, men gillar verkligen färgen och modellen.

PUNK

Sitter i skolan och sover med kimberly och julian, redan haft en modevisning, vilket var grymt kul faktiskt! Och halv 4 blir nästa! Ruuuligt. Sen ska nog jag och mamma åka och käka eller något, där har vi dock ett problem... jag har nämnligen sönderrivna hortights, skin jacka och svart tuppkam...hah som folk stirrar, fick höra "fan vad fin" av ett par emon på stan också. Hahah sick. Bilder kommer så fort jag lagt in dom!! Precis tryckt i mig chockladboll, kaffe och apor. Någon som har lust att ge mig lite mat kanske? hhihi.



NERVÖS

tjo! Tillbaka i öret igen, känns bra FÖRUTOM att vi har modevisning i morgon... Börjar nämnligen bli nervös. uh.
Hoppas på det bästa!!

Nej, nu kom jag inte på så mycket mer att säga faktiskt så åter kommer i morgon ist, då ni får veta om jag är självmordsbenägen eller om det gick bra! heheh ;) 

Här är lite bilder från gårdagen ist!




får lov att visa att jag hade jeans på mig ett tag också...första gången sen innan sommarlovet.
Och kan säga att det blir inte oftare!


Lördag

Då ligger man i soffan och softar lite med musiken på högsta, vart en mysig dag hittils! Hunnit med att åka till leksand och ta en kaffe på gårdscafée och träffa några snyggingar för att sedan fortsätta hem till min faster där det bjöds på kaffe och tårta. Gött!
Nu ligger jag och funderar på vad som skall hända i kväll...fest sugen och uttråkad (men ändå glad!). Blir nog trotts detta en lugn lördags kväll med alva och kanske lova! vi får se vad som händer.
I morgon har jag planerat in en kaffe hos granny! :)
Hörs! kram


Jag och catsy i leksand :)

tååååg

Nu sitter jag och Julia på tåget och har precis bullfikat! Mysmys, dock är tjejen väldigt osocial! haha
Ganska chill dag, haft 3 timmars hantverk där Emma testade att sminka min rock/punk make tills på tisdag då det blir att vara modell på gymnasiemässan! Efter det hade vi arl där vi övade på hur vi ska gå, uh får se hur det blir... men roligt iallafall! Om kanske 1,5 timme anländer jag till borlänge, där blir det fika med älsklingarna!
Hörs! pusspuss

Bilder från hantverk och lite lek.












GODNATT

Bestämt mig (nästan iaf) för att det blir dalarna i morgon!
Och med det säger jag godnatt! PUSS

sova?

Trött & kall med ångest...skövde eller dalarna?

Lite bilder från dagen.







-

Karin & julia har planer heheh

peace 09


Do you want to go to the seaside?
I'm not trying to say that everybody wants to go
I fell in love at the seaside
I handled my charm with time and slight of hand

you know me

Vill bara börja med att säga att jag är så jävla klantig, helvete. Resten får ni lista ut själva! hehe







Usch, har en engska uppsatts och en svenska analys att få fram i kvälll! Då är det väl ändå tur att det finns kaffe (i mängder) och chips att käka på så man håller sig vaken! gött!
Älskar verkligen rihannas nya låt only girl (in the world) och även lil waynes right above it. Grymma låtar!

Justja! Frisör/stylist mässa på lördag, frågan är om jag ska med eller inte? Ångest....


all the things

Dagens stora ämne BULLFIKA. nej, skall ikke misstolkas!
Hursomhelst så kom vi slutligen fram till att bullfikan ska ske i morgon efter skolan, göttans.
Har inte så mycket mer intressant att berätta om...
Så åter kommer senare ist! kiss






DAGENS


hahah, fräna tjejer



snyggjannika!

LÄTTNAD

SKÖÖÖÖNT. Hittils i dag har jag avklarat en produktdemostration och ett prov!
Nu har vi idrott terori kvar sen slutar jag, när slutar ni? Vill snacka med er, så ring mig eller messa när ni ser detta! PUSS

Godmorgon

Vaknade för ett tag sen.... bra jobbat karin. Nu för tiden missar jag inte bussen utan vaknar inte ist! Nej, detta måste vi hitta en lösning på! Nu ska jag fixa klart mig och löpa iväg till bussen. ha en bra dag ♥

CHOKLADKAFFECHOKLADKAFFE

Jag är ouppskattad av mina vänner, tråkig? era as ;)
Haha, hursomhelst! Today slutade jag med matte klockan halv 1, skööönt. Efter det drog jag och kimberly hem till julia och käkade lite (väldigt gott julia!) sen så gick vi till stan, julia skulle shoppa lite och själv skulle jag köpa mat!
Det blev:
  • En gurka
  • Juice
  • Digestive
  • Choklad
Bra kost känner jag!! Nej, har faktiskt bestämt mig för att börja träna och äta nyttigare, okej den har man väl hört flera gånger...men ska verkligen försöka denna gång!!! Annars får ni slå mig. hårt!
Aja efter stan så hamnade jag här (gissa vart?) ja, precis i min säng framför tvn. as usual, borde verkligen plugga...har hur mycket som helst att göra, nämnligen prov i morgon på shamponering och ska även hålla en produkt demostration...! Dags att sätta igång alltså!

Jag har även en ny älskling, galet!
http://www.youtube.com/watch?v=SAt6JAsMry8&feature=related

wellwell, nu ska jag fortsätta lyssna på killen och plugga! se yaa



Begin to hope

Nu äntligen är jag framme!!
Ligger och kollar på valvakan, känner mig lite okoncentrerad så hänger med lite halft samtidigt som jag lyssnar på samson - Regina Spektor. Underbar
Somnar nog snart.... Hörs, natti!

I'M BACK

Nu sitter jag på tåget igen, denna gång påväg tillbaka till örebro...
Helgen har varit helt okej! Väldigt lugn, men har ändå hunnit med att träffa dom flesta :)
Kan lite kort berätta att i fredags så fikade jag med några av tjejerna, hängde hos linus och sedan hos alva där vi kollade på snabba cash, riktigt bra!!
I går så åkte jag in till borlänge, drack lite kaffe hos systrarna hill med emma efter det begav vi oss mot borlänge marknad, jag skämde ut mig och vi roade oss med helium, sluligen hamnade jag hos linus där vi kollade på epic movie, rättså skön.
I dag åkte jag och maria till kupolen där vi kikade runt och shoppade lite, jag fyndade en tröja för 50 spänn på hm och ringar för 50 kr, inte så mycket mer, blev lite mysigt fika och mycket prat!
Är det någon som läser fortfarande? haha, avslutar med en bild på min älsklings plupp som låg och myste i min säng i går.   ♥

TÅGTÅGTÅG

Sitter på tåget, vaknade nyss av att mamma ringde.. Känner mig sjukt seg och en kopp kaffe skulle inte sitta fel! men var i ludvika för en stund sen så gissar på att det är ca 30 min kvar :) nu ska jag försöka jobba lite på min engelska uppstats!

SKOLAN

Sitter i skolan och har arl, vet inte riktigt vad det betyder men något med arbetsmiljö tror jag ;)
Hade 3 timmars stylist i dag, riktigt trevligt! Fick håret och sminket fixat av kimberly, riktigt trevligt! Nu har jag
bara lite engelska kvar sen drar jag till tåget, ganska tråkigt, men det är det värt! Mer senare, kyss
sminket
smink och hår
du är så duktig kinder ;)

Glad tjej

Trotts att jag och dammsugaren inte riktigt kommer överens, men äsch just nu spelar det ingen roll! städar med ett leende på läpparna ;) Glädjen kommer nog ifrån att jag ska träffa människor i morgon som jag inte träffat på, ja alldeles för länge! Blir det gamla vanliga peace and love caffet med underbara mäniskor! Kanske är live spelning? det märks! Sedan blir det att träffa linus. mer om helgen får ni i morgon, men kan nog säga att den blir lugn iaf! Ger er en bild på min fiende också ;) haha
PUSS


The time is now

Kom hem från skolan för ett tag sen, slutade 12.20, skönt!
Efter skolan sprang jag till stan och köpte en liten prelle till mina kära vän anna, som jag ska ta en fika med på lördag. Super mysig!!
När jag kom hem upptäckte jag att kylskåpet nästan var tomt! förvånad? nej.
Men duktig som jag är slängde jag ihop fetaste köttbullsmackan bestående av köttbullar och gurka, otoligt gott måste jag säga! Hur som helst så ligger jag nu i sängen och snackar med bränskadade emma, ha ha ha. gumman....
jag och felicia i skolan! (inte idag)

älskade hoff

Ligger i sängen och kollar på idol som nyss börjat och intar min femte kaffe för dagen.
Har även en tår i ögat eftersom hoffmaestro befinner sig i samma stad som jag, så varför är jag inte där? jo jag är för liten. It sucks! aja inga sura miner, såg dom ju trotts allt för bara drygt en vecka sen!
nej, nu ska jag koncentrera mig på idol och dricka mitt kaffe! slänger upp en liten bild också!
natti!

DAGS FÖR EN NYSTART

Har funderat ett tag och bestämt mig för att börja blogga igen! så nu är dom gamla inläggen raderade och jag börjar på nytt, mest för att uppdatera mina lovers där hemma om vad som händer här i örebro där jag lever nu för tiden!
inte särskilt intressant men vad gör man inte för sina töntar.
åter kommer i kväll! föresten, tack rosalie!!